Liftezik a gyomrod?

Liftezik a gyomrod?

2012. október 29. | Akos Moldvan

lg_ips.jpg Az LG legújabb IPS monitorjain egészen extrém módon sikerült a színeket visszaadni. Hollandiában a marketingesek úgy gondolták, hogy annyira komoly a termék, hogy megérdemel kicsit több figyelmet. Kiemelték hát, az elektronikai áruházak polcairól, ahol Full HD-ban úszkálnak rajtuk a végletekig túlszínezett bóhochalak vagy pompázzanak mindenféle színben az orchideák. Nem kérdés, ezek a demo filmek is ámulatbaejtően brutális színeket produkálnak és a vevő tátott szájjal próbálja elmutogatni az eladónak, hogy melyik terméket szeretné most azonnal a pénztárhoz tolni, de tény az is, hogy van ennél kreatívabb módszer a sokkolásra. Például az, amikor szó szerint sokkolni akarja a cég a drága vásárlókat.

Az ötlet valószínűleg úgy indult, hogy megnézték az Alton Towers által már régebben elkészített liftes borzongást, majd azt továbbfejlesztve 9 db LG IPS monitort telepítettek az egyik helyi irodaház felvonójának padlózatába. A kijelzők egészen ügyesen álcázták magukat járólapnak és egészen addig semmi gond nem is volt, míg el nem kezdtek egyesével a mélybe zuhanni. Arról nem szól a hír, hogy a nedvességet hogy bírják a kütyük, de nem elképzelhetetlen, hogy volt aki a nagy ijedtségre ott helyben el is intézte a folyóügyeit.

Garantált élmény mely után senkinek nem lesz kérdés mennyire élethűek az LG új monitorai.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr674876126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása