3D-s fal óriáspixelekből

3D-s fal óriáspixelekből

2012. szeptember 21. | Akos Moldvan

hyundai_hyper_matrix.jpg A blogunkon oly nagyon szeretett reklámeszköz, a 3D-s falfestés egy újabb ékessége lesz asztalterítéken a mai posztban. Láttunk már igen látványos és ötletes akciókat ez ügyben, ott van például a személyes kedvencem a Samsungtól, amit Amsterdamban a Beurs van Berlage homlokzatára vetítettek, de említhetném a temesvári Művészeti Múzeumra készített alkotást is, ami Bordos Zsolt és csapatának keze munkáját dicséri.

A mai posztban a Hyundai és a Jonpasang cég közös munkája elevenedik meg. Persze a Dél-Koreaiak nem elégedtek meg a sima falfestéssel, valódi 3D-s látványt szerettek volna kihozni a műből. A 2012-es Yeosu Expo-n tárták a nézőközönség elé a Hyper Matrix névre keresztelt installációt, ami 3 "élő pixelekből" megalkotott falat takart.

Még videón keresztül is óriási látványt nyújt a produkció, nem csoda hát, ha a jelenlévők döbbenten ámultak és bámultak a Hyundai Motor Group vizuális játékán.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr734791758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása