Kettő az egyben

Kettő az egyben

2012. szeptember 20. | Akos Moldvan

smart_freestyle.jpg Kettő az egyben, legalábbis ennyi a hivatalos arány ember és Smart között jelenleg. Tudjátok ez az a városi tündércukorfalat autó, amiben legtöbbször dekoratív lánykák sminkelik magukat a piros lámpánál, néha pedig egy-egy izmosabb úriember próbál meg elférni valahogy (legalábbis Budapesten). Az utóbbi mindenesetre baromi vicces szokott lenni.

Na de mindehhez a mostani reklámnak annyi köze van, hogy a londoni székhelyű AMV BBDO reklámügynökség tagjai a Smart életérzést ültették át gördeszkára egy rövidfilm erejéig. A főszereplőket nem bízták a véletlenre, ugyanis a gördeszkázás spanyol freestyle virtuóza, Kilian Martin és Alfredo Urbon tolják a frenetikus trükköket a videóban méghozzá egy deszkán, hogy valami csavar is legyen benne.

Az alkotás kétségtelenül baromi jóra sikerült.. a Smarthoz köthető üzenet és a reklám célja azonban hagy némi kívánnivalót maga után.

"Fun for Two" jeligével tolják a srácok a trükköket, de hogy egy deszkán állni ketten nem akkora móka és még kényelmetlen is az tuti. Ha ez a Smartra is igaz, akkor lehet nem erről az oldalról kellene megközelíteni az autó promózását. Persze ott a másik eset is, hogy a reklámnak köszönhetően hamarosan megjelenik a szinkrondeszka, mint sportág az X-Games-en, ez esetben viszont csak remélni merem, hogy a Smart ott fog virítani a főszponzori táblán.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr454789502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása