Buszozni kúl!

Buszozni kúl!

2012. szeptember 18. | Akos Moldvan

 

midtrafik.jpg Bár már több hazai oldalon is felütötte fejét az alábbi reklám, nem tehetjük meg, hogy kihagyjuk a CreativeAds Blog archívumából, annyira kúl.

Azt már tisztáztuk több ízben is, hogy tömegközlekedést ötletesen, viccesen reklámozni működő dolog. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nemrégiben a blogon megjelent kanadai buszreklám vagy a rajzfilmekkel operáló belga vállalat rövidfilmjei.

Nos a dán Midtrafik sem akart kimaradni a sorból, így az M2Film ügynökség segítségével be isneveztek a "versenybe" egy elég erős alkotással, ami egész egyszerűen kúl. Kúl buszsofőr, kúl luxusülések, kúl panoráma ablakok, kúl gombok, kúl funkciókkal és saját sáv... ami azért valljuk be elég kúl.

És, hogy miért mondom ennyiszer, hogy kúl? Mert egész egyszerűen akciójelenetekkel reklámozni egy mezei buszozás "szépségeit" kúl...

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr234784907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása