A legmenőbb könyv

A legmenőbb könyv

2012. augusztus 24. | Akos Moldvan

austria_solar.png Az osztrák illetőségű Austria Solar meglepő módon a napenergián alapuló energetikai vállalat, de az éves jelentésüket kézbe véve rájön az ember, hogy nem kispályások. És most nem a szépen megrajzolt diagramokra vagy a hatalmas számokkal operáló kimutatásokra kell gondolni, hanem arra, hogy a Serviceplan ügynökség segítségével milyen zseniálisan kötötték össze a cég profiljával az egyedülálló technikát alkalmazó kiadványukat.

Az 80%-ban általában unalmas éves jelentés elolvasásán kívül üzleti partnerként vagy ügyfélként egy ilyet kézbe venni (és birtokolni) egészen kúl dolog, mondhatnám, hogy már-már csajozni lehet vele. :)

Lényegében arról van szó, hogy a könyvben lévő hófehér oldalakon egy speciális nyomtatási folyamatnak köszönhetően csak akkor jelenik meg bármiféle tartalom, ha azt nap éri. Napenergetikai vállalatként pedig mi sem lehet okosabb, szórakoztatóbb és ennél relevánsabb "ajándék" az illetékesek számára.

Biztosan rengeteg módon fel fogják használni ezt az innovatív technlógiát különböző cégek és reklámügynökségek, legyen szó szórólapról vagy óriásplakátról, de a "legmenőbb könyv" címet már nem vehetik el az Austria Solar-tól. Itt a blgon legalábbis nem, s bár láttunk már hófehér üres oldalakkal áruba bocsájtott könyvet, azt gondolom, hogy ez a mostani kicsit érdekesebbre sikerült.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr924728940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása