Csupasz pisztoly belga módra

Csupasz pisztoly belga módra

2012. augusztus 14. | Akos Moldvan

joefm.jpg

Bizonyára feltűnt néhány olvasónknak, hogy ritkábban jöttek az elmúlt napokban a bejegyzések az oldalra, ennek egyetlen oka pedig az, hogy két hetes nyári szünetre küldtük a blogot, hogy kipihenve, frissen és fitten térjen vissza a nagyközönség elé. Bár a szünet még tart, úgy gondoltam, hogy senki nem haragszik meg, ha mégis érkezik egy-egy poszt, ami a meleg nyári napokon egy kis felüdülést hoz.

A belga Joe FM rádió új reklámfilmje pedig pontosan ezt teszi, könnyed és egyszerű módon, a Csupasz pisztoly filmek esetlen, de mégis vicces akciójeleneteihez hasonlóan operál. Nem innovatív, nem óriás költségvetésből felépített reklámszpot az antwerpeni Dallas reklámügynökség alkotása, de mégis vicces, mókás és kellően bugyuta.

Bár meg kell jegyezni, hogy nagyon nagy szerepük van a tetszésindex felfelé billentésében a rendőrautóban ülő kollégáknak, akik hozzák a kötelezőt, amit egy vígjátékban egy rendőrtől elvár az ember.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr474711261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása