A szexi csaj a szomszédból

A szexi csaj a szomszédból

2012. június 06. | Akos Moldvan

samsung_seductive.jpg

Filmek és reklámok örök slágere a szexi csaj a szomszédból, aki lenge ruhában, olykor vizes hajjal, de mindenképpen hívogató, erotikus mozdulatokkal veri ki a biztosítékot az ekkor már transzban lévő férfinél. Családi házas lakóövezetnél persze kisebb a gubanc, mintha ez az egész egy óriási irodaházzal szemben történik.

Viccesre vette a klasszikus történetet a Samsung és az összes férfitípusból elhelyezett egyet a rövidfilmjében, bár ebben a "hipnotizált" állapotban egyik hím sem cselekszik nagyon másképp a másiknál. Amiért jár a taps, hogy bravúrosan belecsempészték Mustafát, a hírhedt Old Spice szépfiút is a reklámba, akinek persze a végén pont annyi jut a "randevúból", mint a többi lelkes versenyzőnek.

Adódik a kérdés, hogy akkor kinek tette-vette magát az egyébként roppant dekoratív Victoria Secret modell Angela Bellotte?

 

És adódik a másik kérdés, mit kellett ennyit állítani a TV-n az első percben és miért jobb ezt kézmozdulatokkal megtenni a Samsung új Smart TV-jén? :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr974568249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása