Hátraarc a versenypályán

Hátraarc a versenypályán

2012. május 29. | Akos Moldvan

kia_rearview.jpg

Dél-Amerikában egészen extrém módját választotta a KIA legújabb tolatókamera rendszerének promotálására. A Reanult Clio vagy a Porsche kupákhoz hasonlóan egy versenyt rendezett saját márkás autókkal, csak éppen a rajtrácsról tolatva indult el az összes versenyző.

Arról nem szól a fáma, hogy az Ogilvy & Mather reklámügynökség által kitalált rendhagyó futam hány körből állt vagy, hogy hány perc alatt sikerült a leggyorsabb kört megtenni, mindenesetre érdekes élményben lehetett része azoknak, akik aznap kilátogattak a versenypálya lelátójára. A videó szerint a tolatókamera eladások a versenyt követően megugrottak Kolumbiában, de remélhetőleg az eredetileg kitalált funkcióját helyezi előtérbe minden újdonsült tulajdonos.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr654552116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása