Az IKEA odacsap a Toi Toi-nak

Az IKEA odacsap a Toi Toi-nak

2012. május 10. | Akos Moldvan

 

ikea_mobile_wc.jpg Hazánk zenei fesztiváljain a vizezett sör mellett talán a legproblémásabb dolog a mellékhelyiségek - úgynevezett Toi Toi WC-k - mennyisége és a nyitást követő 23. perctől azok kinézete és tisztasága. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy ez idén is így lesz, úgyhogy ha valaki becélzott valamilyen komolyabb fesztivált az ne várja a csodát.

Nem így voltak ezzel a Salone Internazionale del Mobile nemzetközi bútor kiállítás és vásár látogatói Olaszországban, Milánóban. Az IKEA azon felül, hogy a sajtó munkatársainak kedveskedett egy csodálatosan egyszerű egyszer használatos IKEA fényképezővel, a látogatóknak is tartogatott valami meglepetést. A sok mobil WC mellett az egyiket kibővítette egy 20 m2-es rejtett szobával, melyet csak a belépést követően vett észre a megkönnyebbülésre vágyó delikvens. A mobil fürdőszobát felszerelték minden jóval, ami az IKEÁ-ban kapható, majd egy rejtett kamerán keresztül figyelték a reakciókat.

Ügyes kis "tréfa" az 1861 United ügynökségtől, de egyben szomorú is, hogy 2012-ben egy kulturált mellékhelyiséggel így meg lehet lepni az embereket egy nyilvános eseményen.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr594499591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása