Eszméletlen prezentáció

Eszméletlen prezentáció

2012. március 27. | Akos Moldvan

ipad_magic.jpg

Lehet szeretni vagy épp utálni az Apple termékeket, azt viszont mindenkinek el kell ismernie, hogy az almás termék bejelentéseit tágra nyitott szemekkel várja mindig a világ. A kérdés ugyanaz: Milyen újdonságot, milyen új kütyüt sikerült összerakni, mitől lesz hangos a világháló a következő hetekben?

Idén márciusban az új iPad-ről és a brutálisan gyönyörű kijelzőjéről beszélt mindenki. A szakadék azonban nem szűkült a fanok és a szkeptikusok között továbbra sem. A "Mire jó az iPad? Mitől olyan népszerű?" kérdéskör továbbra is fenn áll náluk.

Én az első táborba tartozom, de ígérem nem kezdem el sorolni a táblagép jó tulajdonságait és hasznos funkcióit. Az azonban tagadhatatlan, hogy az alábbi prezentációt eszméletlen látványossá tudta tenni a két úriember 7 db iPad segítségével.

A Cannes-i MIPIM ingatlanpiaci szakkiállításon Charlie Caper és Erik Rosales által bemutatott show persze rengeteg bűvésztrükköt is tartalmaz, de a Stockholmot népszerűsítő prezentáció a svéd mágusok találékonyságának valamint a bűvészet és a technológia kreatív összekapcsolásának köszönhetően bámulatos még így videón keresztül is.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr184342731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása