Cannes Lions 2012

Cannes Lions 2012

2012. január 19. | Akos Moldvan

 

Január 12-én elindult a delegáltak regisztrációja a 2012-es Cannes Lions nemzetközi reklámfesztiválra, ahol egy igazi nagyágyú, Tham Khai Meng is helyet foglal a zsűrielnöki székben. A fesztivált június 17 és 23. között rendezik meg, a résztvevőket idén is számos érdekes program várja.

A cannes-i fesztivál szervezői a regisztráció indulása mellett a Film és a Nyomtatott kategória zsűrielnökét is bejelentették, aki nem más, mint Tham Khai Meng, a kommunikációs szakma egyik legbefolyásosabb szereplője, az Ogilvy & Mather globális kreatív igazgatója.

A színvonalas zsűri mellett a programkínálat is rendkívül gazdag; a szokásos workshopok és szemináriumok mellett a fórumok is bekerültek a programba, emellett vetítések, kiállítások, díjátadó ceremóniák is emelik a rendezvény fényét. Idei újítás a Cannes Connect Bar is, ahol egyedülálló környezetben szórakozhatunk.

A fiatal tehetségeket is számos érdekes program várja; az idén induló Fiatal Kreatívok Akadémiája a szakma leendő nagyjai közül 35 főnek biztosít majd kihagyhatatlan lehetőséget a továbbfejlődésre. A Berlin School of Creative Leadership közreműködésével ismét megrendezésre kerül a Cannes Creative Leaders Programme és a fesztivál újoncai érdekes ötletekhez juthatnak a szakma veteránjaitól a How to Cannes elnevezésű reggeli beszélgetések során.

A fesztivál hangulatát már most átérezhetik az első Cannes Sztorik alapján, amiket Dean Doran készített. A felvételeken a szakma legnagyobb alakjai mesélnek személyes élményeikről, és arról, hogy mit jelent számukra a Cannes Lions.

Philip Thomas, a fesztivál vezérigazgatója szerint „a kreatív és a kommunikációs szakma világa a Cannes Lions után idén is egy kicsit megváltozik majd, mint ahogy minden évben.

Kíváncsian várjuk!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr43588808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása