Okos kis autó, okos hirdetésekkel

Okos kis autó, okos hirdetésekkel

2011. december 22. | Akos Moldvan

 

Jövőre lesz 15 éve, hogy Smart néven piacra kerültek a töpörödött négykerekűek és úgy hozták divatba a keresztbe parkolást, hogy közben nem lóg az autó egyik fele a járdára, a másik pedig az úttestre, mint ahogy az tapasztalható egy pár hanyag eleganciával megáldott nagy fekete autós úriember kávészünetekor.

Ezalatt az idő alatt rengeteg érdekes és kreatív reklámot sikerült összehozniuk a marketingeseknek, jópárat már mutattunk is belőlük a blogon, de itt van egy újabb csokor, hogy milyen egy Smart hirdetés, amikor "smart" hirdetés. (Smart=Okos, ha véletlenül valaki nem tudná. Őrületes szóvicc egyébként.)

Smart Parkolás

Brazíliában például megfelezték a bevásárlóközpontokban parkolóhelyeket a Smart tulajdonosoknak, így ők itt féláron parkolhattak.

Smart takarékosság

Üzemanyag ár emelkedés esetén betörni! (Azt hiszem nálunk sokszor kéne üveget cserélni :)...)

 

Smart parkolóhely cetli

Németország nagyobb városaiban lehetett a falról letépni Smart parkolóhely plakátokat, majd otthon díszíteni vele a falat vagy esetleg az utcán kijelölni vele a parkolóhelyünket. :)

Smart fal

A Smart bemutatta az embereknek, hogy milyen szennyezett környezetben élnek. Németország nagyobb városaiban magas nyomású mosóval helyeztek Smart hirdetéseket a falakra.

Smart óriásplakát

Két különböző autót népszerűsítő óriásplakát közé sikerült behelyezni egy kreatív kis Smart hirdetést. Okos!

Smart benzines kanna

Áruházak polcain elhelyezett hirdetés. Benzines kanna, Smart tulajoknak!

Smart autózár

A Smart a megoldás a városi közlekedésre. Talán csak a biciklizés előzheti meg ebben sokoldalúság szempontjából. Óriás biciklizárakkal népszerűsített Smartok a nagyobb kanadai városokban.
 

Smart Homokvár

Smart homokból Pavel Zadanyuk művész kezei közül.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr253485072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása