Kellemes Közösségi Karácsonyt!

Kellemes Közösségi Karácsonyt!

2011. december 14. | Akos Moldvan

Szingapúrban legalábbis ezzel a felkiáltással álmodták meg a Heineken megbízásából azt a 11 méter magas és összesen 48 LCD képernyőt tartalmazó XXI. századi karácsonyfát, mely december 17-26 között fog az emberek arcára mosolyt csalni.

Persze, mint minden ilyen kampány esetében itt is nagyon fontos az interakció, úgyhogy még idő előtt létrehoztak egy applikációt az Iris Worldwide ügynökségnél, amivel aztán a felhasználók majd megalkothatják a saját fájukat ezen a hatalmas installáción. A fa életre keltéséhez fotók, barátok, egyéni üzenetek, státusz bejegyzések szükségesek, majd ha mindez megvan megnézhetjük életünk első Közösségi Karácsonyfáját élőben! Persze ehhez nem árt majd Szingapúrban tartózkodni...

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr173462000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása