A Vodka abszolút inspiráló

A Vodka abszolút inspiráló

2011. december 13. | Akos Moldvan

 

Az Absolut Vodka és a kreatív művészet szoros összefonódása már többször megmutatkozott itt a blogon. Az Absolut Blank reklámkampány rengeteg ötletes és kreatív munkát hozott ki a művészek rejtett tartalékaiból.

Nemrégiben Magyarországon is indult egy verseny az Absolut Vodka és a HG.hu közös szervezésében, Absolute Mode - Your Inspiration címmel. A plakáttervezési pályázat eredményhirdetése a napokban zajlott le. A 200 beérkezett pályaműből a zsűri (a kampányban résztvevő öt divattervező, Séllei Lilla, a Hg.hu szerkesztője és Tóth Rita, az Absolut Vodka képviselője) az első három helyezettet díjazta.

A nyertes párost az általuk kiválasztott dizájner fogja felöltöztetni százezer forint értékben, az ezüst és bronzérmesek pedig egy Absolut Legacy könyvvel lesznek gazdagabbak. A díjazottak egyébként mindannyian a Budapest Adschool diákjai.

Gratulálunk Nekik!

1. helyezett: Anikó és Norbert

2. helyezett: Fürst Ádám és Sebes Miklós

3. helyezett: Kálazi István

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr43459544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása