Az üres parkolóhely nem játék!

Az üres parkolóhely nem játék!

2011. december 07. | Akos Moldvan

Piros lámpa, autópálya belső sáv, üres parkolóhely... Szinte minden férfinek eszébe jut valamelyik helyszínről egy kis egészséges verseny, férfi büszkeség és a "Vettel, Schumacher és Alonso sehol nincs hozzám képest" érzés keveréke a a múltból.

A szituáció, amikor a volán mögött a vadnyugat fenegyerekeit megszégyenítő módon válunk félelmetes banditákká és harcolunk az igazunkért nem játék. Mármint nem játék, ha egy nagy fekete BMW vagy Audi az ellenfél, hiszen az esetek nagy százalékában olyankor előfordulhat, hogy ténylegesen élet-halál harcot kell folytatnunk egy-egy pesti kereszteződésnél vagy valamelyik autópályán. A stoboszkópokat megszégyenítő villogás mögöttünk, a duda és a magyar nyelv trágár szavainak és kiejezéseinek végtelen tárháza hamar eldönti a versenyt a konditerembe siető urak javára.

Az üres parkolóhely a bejegyzés elején látható három opcióból pedig a legkomolyabb csata helyszín. Mint lomtalanításkor az utánfutós piros Lada az első kerületi szemétdombra, úgy csapnak le az emberek a bevásárlóközpontok lehető legközelebbi parkolóhelyeire... És bár többféle taktika létezik az üres helyek einstandolására... lehet ezt a játékot stílusosan is művelni! A Volkswagen Tiguant és annak parkolási asszisztensét promótáló kisfilmből kiderül, hogy hogyan.

A fickó feje a feltartott kéznél zseniális.

 A reklámot a DDB Argentina készítette.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr33444669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása