A diktátorok is zsúroznak!

A diktátorok is zsúroznak!

2011. november 26. | Akos Moldvan

Nando's, a megosztanivaló!

Ha nagyon le akarjuk fordítani az alábbi - meglehetősen bizarr - reklám szlogenjét, akkor valami hasonlót kapnánk. Gondolkodtam, hogy melyik irányba billenjen a mérleg a rövidfilmmel kapcsolatban, de végül egyértelműen a VICCES oldalt választottam a morbid helyett.

A Black River F.C. reklámügynökség által készített produkció lényegi mondanivalója, hogy senkinek sem szabad idén egyedül ünnepelnie, s ebben még a Nando új 6-os pakkja is segít, hogy legyen mit megosztani a barátokkal. A főszereplő Robert Mugabe-nek azonban lehet, hogy még így sem fog jól elsülni a nagy nap, hiszen legjobb barátai sajnos távol maradnak az eseménytől.

Moammer Kadafi, Szaddám Huszein, Pieter Willem Botha és Idi Amin "sem tud eljönni az eseményre". Így maradnak az emlékek és a nosztalgiázás, ahonnan viszont baromi nehéz kiválasztani, hogy melyik a legelképesztőbb!

Talán a Titanic jelenet egy tankon!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr513412752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása