Kiénekelni valakit a ruhájából

Kiénekelni valakit a ruhájából

2011. november 23. | Akos Moldvan

 

Nem mindenki szeret karaokezni ez tény. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy a férfiak nagyobb százalékban tolják el maguktól a mikrofont, mint hölgy társaik. Van azonban két szituáció, amikor nem lehet nemet mondani egy kis dalolászásra. Az egyik akkor szokott bekövetkezni, ha az üres alkoholos üvegek száma átlépi az asztal körül ülők létszámát. A másik pedig akkor, ha az ember kezébe veszi az argentin Playboy augusztusi számát. (Talán az első gyakoribb...)

A Playboy ugyanis felkereste a Grey reklámügynökséget azzal a címszóval, hogy szeretnének valami nagyot dobbantani a MELLtán népszerű (ehh ehh ehh...) Mariana Diarcoval fémjelzett számban. Készítettek hát egy interaktív online felületet az olvasók számára, ahol egy kis mikrofonba éneklés után egy bónusz kép jelent meg a modell hölgyről, így teljes extázisban térhettek nyugovóra a Mariana rajongók és önjelölt Elvis Presleyk.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr423405093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása