Csajok és a melltartó-sokk!

Csajok és a melltartó-sokk!

2011. november 17. | Akos Moldvan

 

Horrorfilmeket megszégyenítő reklámokkal rukkolt elő egy kanadai, fehérneműket árusító cég, a The Boobie Trap. El sem tudjuk képzelni (de igen), hogy micsoda borzalmak következhetnek be, ha egy hölgy rosszul választja meg a melltartó méretet.

A kis melltartó egészen extrém helyzetekbe sodorhatja a feleket. Alapból a négy mell nem lenne probléma, de amikor csak egy leányzón foglal helyet a helytelen méret miatt, az már bajosabb.

Itt jön képbe a The Boobie Trap, aki szeretné a nőket a megfelelő melltartó méret kiválasztására megtanítani. Ezért - matematikai szakkifejezéssel élve - indirekt módon próbálják meg bemutatni a lehetséges hibákat.

Első és legsúlyosabb talán a THE QUADRABOOB, azaz A NÉGYCSÖCS. Ez akkor következhet be, ha valaki túlságosan alul értékeli magát és annyira kis melltartót választ, hogy a kosár úgy bevág a mellbe, hogy egyből négyszerezi azt.

 

Második szörnyűségünk a THE SAGGING, azaz A LÓGÓS, amikor a melltartó nem tart. :) Amolyan ott is van, meg nem is módon jelen van, de semmit nem ér.

 

A harmadik pedig a THE SELF, vagyis A POLC. A gravitáció ellenes egylet kedvenc melltartó póza azért valljuk be a természetesség határát még csak kicsit sem súrolja. Az ég felé tart, mint két Gagarin, hogy az Üvegtigris c. filmből Gabent idézzem.

 

A reklámfilmek kiegészülve az óriásplakátokkal és szintén a horrofilmekre építő ijesztő képi elemekkel, garantált sikert hoztak a cégnek, ügyesen csempészték bele a humort termékeik és szaktudásuk népszerűsítésébe.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr623388923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása