11-11-11

11-11-11

2011. november 11. | Akos Moldvan

 

A Rembrance Day apropójából minden évben november 11-én emlékeznek a háborúban elesett katonákra. A dátum idén igazán különleges, hiszen három darab 11-es is van benne. Ezt használta fel vizuális szemléltetésre a kanadai DDB reklámügynökség, amikor megalkotta az emléknap print hirdetését, melyen veteránok jelképezik a számokat.

Egyszerű, de mégis tiszteletteljes tisztelgés ez a katonák előtt, akik az országukért adták életüket. A képen látszódó emberek egyébként ténylegesen veterán katonák, három a II. világháborúban, három pedig a Koreai háborúban szolgált. Az első páros a Kanadai Királyi Légierő, a második a kanadai hadsereg, a harmadik pedig a Kanadai Királyi Haditengerészet tagja volt. És hogy még egy csavar legyen a képen, a 6 veterán egyike egy hölgy.

Méltó emlék egy egyszerű, de szép plakát formájában, főleg ha tudja az ember az előbb elhangzott háttér információkat is hozzá.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr323369977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása