Hologram Show, új divatőrület

Hologram Show, új divatőrület

2011. november 09. | Akos Moldvan

 

Bár a divatbemutatók legtöbbször a hölgyeket nyűgözik le, töredelmesen bevallom, hogy az éves nagy divateseményt, a Victoria's Secret bemutatót mindig lecsekkolom én is. Az igaz, hogy magát a "terméket" sosem szoktam figyelni, de a sztármodellek és a show amit kreálnak köréjük mindig arra késztetnek, hogy leüljek a TV elé egy laza fél órára. :)

A Forever 21-nek nincs Adriana Limaja, sem Alessandra Ambrosioja vagy Miranda Kerrje, így hát más módon kell dobbantaniuk, ha látványos divatbemutatót akarnak kreálni. Gondoltak hát egy nagyot és beújítottak. A hagyományos menetrend helyett valami egészen egyedit alkottak a Space150 kreatív ügynökség és a Futuristic Films segítségével.

Hologram Show néven pakolták ki a legújabb ruhadarabokat a nézők elé, eszméletlen fény és hang technikával, így garantáltan maradandót alkottak a fejekben. A bemutató annyira élethűre sikeredett, hogy sokan el sem hitték amit láttak. A meglepett arcokkal a videó vége felé találkozhattok, de az elején a hologramos parádét se hagyjátok ki!

 

 

UPDATE: A videó sajnos időközben privát kategóriába került a VIMEO.com-on. A Youtube-on jelenleg nincs fent ugyanez a verzió a kampányról, így két másik videót tudunk csak linkelni azoknak, akik lemaradtak az eredetiről:

Forever21 Hologram Fashion show (Brussels)

FOREVER21 HOLOGRAM FASHION SHOW

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr913365079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása