A virtuális szex végre valóság!

A virtuális szex végre valóság!

2011. október 24. | Akos Moldvan

 

Lányok, Fiúk! Elérkezett az idő, a Durexnek hála a virtuális szex mostantól valóság! (NEM!)

Itt az idő, hogy megtaláljátok Ti is a "lelki társatokat" a weben, aki segít majd a dolgos hétköznapok "problémáinak" megoldásán.

A Buzzman kreatív ügynökséget kérte fel a Durex franciaországi csapata, hogy álmodjon meg nekik valami egészen extra promóciót legújabb termékük a Durex Extra Safe óvszerek népszerűsítésére. A Digital Love-t bevonva egészen egyedi webes alkalmazást sikerült legyártaniuk, ahol egy teszt és pár alapvető kérdés/preferencia tisztázása után máris kiderül kit rendelt nekünk a sors és mennyire tudunk vele testileg-lelkileg egyesülni.

Nekem NATASHA-t szánta az ég, de sajnos annak ellenére sem jött a kellő vibrálás köztünk, hogy a képernyőre helyeztem az ujjaimat, így közös megegyezéssel elváltak útjaink. KATTINTSATOK A KÉPRE hátha Nektek több szerencsétek lesz! :)

(És nem! A fehér köppenyes leányzót sajnos sehogy sem lehet kiválasztani, Ti se próbálkozzatok vele! :D)
 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr303321709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása