Nincsenek szavak erre a sörre!

Nincsenek szavak erre a sörre!

2011. október 07. | Akos Moldvan

 

Kreatív és hatékony bevezetőkampányt készített az Utenos sörgyártó cég legújabb sörének. Az újonnan bevezetett ízletes nedű igazán rendhagyó címkével került a boltok polcaira. A varázslatos ízvilág ugyanis elvette a készítők gondolatait, így a sör nevének kitalálására már nem maradt erőforrás.

Mit lehet ilyenkor tenni? Kiküldeni több tízezer üveget a boltokba név nélkül és hagyni, hogy kóstolás után a fogyasztók maguk ajánljanak egy tökéletes nevet az új italnak. A promóciót összekötötték egy online felülettel és megtámogatták outdoor és print kampányokkal is.

Végül meglett a várva várt név is, az eredmények pedig igazolták a kampány sikerességét, hiszen az élmezőnybe küzdötte magát az Utenos ***** (A nevet megtudod a videóból!) ;)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr623283071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása