Legyél Te a Nissan pilótája!

Legyél Te a Nissan pilótája!

2011. szeptember 22. | Akos Moldvan

 

A Nissan új módszerekkel próbálkozik pilótaszerzés terén. A szamárlétra végigjárása a gokart autóktól a komoly versenyautókig már a múlté, gondolták a New York-i TBWA reklámügynökségnél. Egyszerűbb meghirdetni a PlayStation konzolon igencsak népszerű Gran Turismo 5 autós szimulátor országos versenyét. 54.000 indulóból kiválasztották a legjobb 16-ot az Egyesült Államokban, akik a képernyőn való bizonyítás után a való életben is kipróbálhatták magukat egy versenypályán.

És, hogy még egy csavar legyen a dologban mindezt egy valóságshow keretében mutatják be az USÁ-ban szeptember 20-tól. A tét nem kicsi. A legjobb versenyző a Nissan hivatalos pilótája lehet, a többiek pedig mehetnek haza tovább gyakorolni.

Na ez a Való Világ nem az, ami nálunk megy (sajnos) töretlen nézettséggel...

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr903238768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása