Politikusok a gördeszkázásért

Politikusok a gördeszkázásért

2011. szeptember 13. | Akos Moldvan

Bár a gördeszkázás távol áll tőlem, azt hiszem abban mindenki egyet ért velem, hogy az igazi nagy deszkásoknak ha a politikáról van szó, sokkal szimpatikusabb az a politikus aki építene nekik gördeszka parkot, mint az aki nem. Ez teljesen érthető és logikus dolog, egy ALIS nevezetű csoport azonban fordított egyet ezen az elméleten.

Történt ugyanis, hogy Dániában a választások előtti kampány plakát rengetegben nem találtak egy olyan indulót sem, aki a gördeszkások sorsát a szívén viselte volna. Ha pedig nincs, akkor csinálni kell, gondolták. Így történt, hogy az utcákon a hagyományos választási plakátokat kibővítették egy-egy plusz képpel, hogy hangot adjanak "kéréseiknek". Szép kis gerilla akció. :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr903218395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása