Drukkolj, vagy nincs meccs!

Drukkolj, vagy nincs meccs!

2011. szeptember 05. | Akos Moldvan

Labdarúgás esetében kicseszésnek számít mondjuk magyar másodosztályú meccseket közvetíteni a TV-ben olyankor, amikor a Spanyol Bajnokság is gőzerővel folyik.

Szintén kicseszésnek számít például az is, ha a BL összefoglalók közben a riporter előre mondja a történéseket és marhára nem kell izgulnunk azon, hogy gól lesz-e a támadásból vagy sem.

De határozottan kicseszésnek számít az, amikor egy pubban csak akkor működik a kijelző ha a drukkerek ordítanak. Persze nem Argentínában, ahol a Copa America labdarúgó tornára speciális installációval készült a Coca-Cola.

Na de nem leszek álszent, én sem tagadom, hogy egy sörözőben végig izgulni egy meccset teljesen más élmény, mintha otthon bontanánk egy sört és beülnénk a fotelbe. De két dolog akkor is szükséges ahhoz, hogy az argentin Coke által kitalált kampány működőképes legyen és ne okozzon bosszúságot a drukkereknek.

Vagy csodálatos, gólzáporos, remek játék (mondjuk Moldova ellen holnap??) vagy óriási szervezés, hogy a kocsmában lévő emberek egy-egy csapata, váltva egymást folyamatosan életben tartsa a projektor fényerejét.

Bár egy dologra mégiscsak jó ez a drukkméter... Megtanítja az ellenfél iránti tiszteletet. Hiszen ha látni akarjuk az ismétlésben, hogy milyen buta gólt kapott be a csapatunk, akkor nincs más választásunk, megtapsoljuk az ellenfél játékát és a képernyő nem sötétül el. De van egy megérzésem, hogy sok sörözőben ilyenkor nem a taps, hanem a verbális felháborodás töltené fel 120%-ra a projektor energiaforrásait. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr373203852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása