1000 lóerő nem játék!

1000 lóerő nem játék!

2011. szeptember 03. | Akos Moldvan

Vannak dolgok, amiknél megéri várni.

Ez a szlogenje az ausztrál kormány legújabb közlekedésbiztonsági reklámjának, melyet a Perthben található Marketforce reklámügynökség készített. Az ausztrál TAC (Transport Accident Commission) reklámjainál már megszokhattuk, hogy igencsak sokkolóak és durvák, viszont úgy tűnik, hogy hatékonyságuk statisztikailag igazolható. A közúti balesetek száma drasztikusan visszaesett az efajta reklámok sugárzása óta.

Most a Rail Safety próbálja meg felhívni az emberek figyelmét arra, hogy nem érdemes rohanni, főleg akkor nem, ha egy 1000 lóerős vonat az ellenfél. Az ábrázolásmód szerencsére most kevésbé drasztikus, bár ennek elég sok köze van ahhoz is, hogy még idő előtt elvágják a futó cselekmény szálait.

Mindenesetre akit érdekel, hogy 1000 lóhoz láncolva mi is történhetne velünk az tekintse meg az alábbi kis rövidfilmet és gyorsan rakja is össze a kirakó darabkáit, hogy bizony a vonatátkelőhelyeken sem járna semmivel sem jobban, ha egy óvatlan pillanatban lép le.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr673198090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása