Közösségi hálószoba tervező az IKEA-tól

Közösségi hálószoba tervező az IKEA-tól

2011. augusztus 30. | Akos Moldvan

 

Új interaktív közösségi kampányt indított az IKEA az Egyesült Királyságban. A rendhagyó promócióhoz a Youtube személyre szabható oldalát hívták segítségül, ahogyan azt már láthattuk például a Tipp-Ex hibajavító esetében is.

A https://www.youtube.com/IKEAUK oldalon található, Facebook connect-el összekötött reklám néhány adat megadása után egy hozzászólásokból, fotókból berendezett 3D-s komment-szobát alakít át valódi IKEA szobává. A falon lógó fotók mellett a bútorok is megtekinthetőek, változtathatóak, majd ha megvan a tökéletes hálószoba természetesen a vásárlásra is van lehetőség!

Érdekes és figyelemfelkeltő kampány, melyben észrevétlenül megismerkedünk rengeteg IKEA termékkel is a játék alatt. Remélem lesz statisztika arról, hogy hányan vásároltak bútort eme alkalmazás segítségével. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr573188579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása