A világ legnagyobb ölelése

A világ legnagyobb ölelése

2011. július 12. | Akos Moldvan

 

Egyetlen ölelés. Ez volt a szimbóluma Brazília legújabb gyermekbántalmazás elleni felhívásának. A Monumenta Brazil reklámügynökség kellőképpen figyelemfelkeltő kampányt alkotott a témának. Rio De Janeiro szimbólumára, a Megváltó szobrára készítettek egy 3D-s vizuális falvetítést (szoborvetítést, ha egészen pontosak akarunk lenni), létrehozva ezzel a világ legnagyobb ölelését.

A promóciót több brazil hiresség és élsportoló támogatta, a szokatlan kampány pedig futótűzként terjedt a TV csatornák hírműsoraiban és az interneten is. Videómegosztókon és közösségi oldalakon több ezer megjelenést produkált.

A kampány célja, hogy figyelmet fordítson olyan létező problémákra, mint például a gyermekbántalmazás és visszaszorítsa annak számát nemcsak Brazíliában, de az egész világon is.

The World's Biggest Hug
 

A konkrét szoborfestés pedig itt látható:

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr833058827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása